WUUUUT? – Håndarbejde? Mig?

WUUUUT? – Håndarbejde? Mig?

Folk der kender mig godt, vil ikke tro det.. Men altså! Jeg er begyndt at hækle og strikke… Mayn 😀
Det var ikke planlagt, jeg sværger. Men en dag ude på arbejdet, var vi et par stykker der kom til at tale om at strikke trøjer tror jeg.. Og en to tre, så havde jeg købt garn og ville strikke en bluse.
Den overtog min mor dog, for det var lidt for avanceret for en der ikke har haft strikkepinde i hænderne siden en gang i 70’erne (I kid you not!)
Så begyndte jeg at hækle i stedet. En karklud – som i øvrigt mislykkedes totalt, og måtte trævles op… Men tak til tante tråd for pædagogiske opskrifter, for det lykkedes sgu at hækle en ganske pæn en af slagsen derefter. Og så var der begyndte at hoppe klud efter klud af nålen. Et lille håndklæde blev det også til. Og et strandnet til kusinen.

Elsker de grønne farver <3

Og nu er jeg i gang med en trøje. Har købt en stak garnnøgler i den fedeste petroleumsfarve, og med (lidt) hjælp fra min mor har jeg nu strikket 1/3 trøje. Yay me!

næste
tidligere

One response to “WUUUUT? – Håndarbejde? Mig?”

  1. […] i stedet bevæger jeg mig, og laver alt muligt… Måske er det ketos skyld jeg er begyndt at strikke Bedre sult/mæthedsfornemmelse – Dét har jeg haft svært ved at mærke, og det har jeg […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *