Tidlig fødselsdagsgave til mig – WOOP!

Tidlig fødselsdagsgave til mig – WOOP!

Nu har jeg jo løbet hele 2 måneder – i mine æld-old (engang) neonpink air max. Det har fungeret nogenlunde ok, men så heller ikke mere. Så for noget tid siden spurgte jeg Søs, som er rutineret løber, hvor hun køber sine løbesko. Hun anbefalede Løberen, som ligger i KBH. Her kan man få løbetest, fortalte hun. Jeg nikkede viist, som om jeg vidste hvad det var 😉

Lidt researh fortalte mig at de (Løberen) vist er ret brugt, og løbetesten består i at de filmer ens fødder mens man løber på løbebånd (bagfra), så de kan se hvordan man løber, og dermed hvilke sko der er bedst for en. Herligt herligt, her måtte jeg jo ind.

I dag tog jeg afsted mod byen. Rejseplanen sagde “tag til Nørreport, og gå 5 minutter til Nørre Farimagsgade 65”. Jeg landede på Nørreport – satte min “kort”-app til (jeg er SÅDAN en spade til at finde rundt, og kan fare vild i en telefonboks – hvis de ellers fandtes mere) Så siger den sgu: “Gå mod sydvest ad enellerandenvej jeg ikke kan huske nu.” SYDVEST? Ligner jeg en sømand? Kunne den ikke sige drej til venstre??? Goddammit.

Løberen Nørre Farimagsgade
Ret nemt at finde.. Skulle man tro

Nåmen jeg fandt derhen uden jeg fik ar på sjælen, og (næsten) uden at dreje forkert…. Jeg kom til med det samme. Havde pænt taget mine afdankede pink air max med – det havde jeg fået besked på af min søster, og man gør vel hvad der bliver sagt 😉 Dem kunne han ikke bruge til meget, fordi jeg også har brugt dem til combat, OG til at gå i som almindelige sko.

Han fandt sko frem til mig, og satte mig på løbebåndet – og så kørte det ellers. Filmes og få at vide jeg er neutral løber (hed det vist). Og så begyndte han at finde sko jeg skulle prøve, og også løbe med på båndet. Jeg havde jo for fanden lige været ude at løbe i går. Altså. Nå – men jeg prøvede (OG løb) 5 eller 6 gange, blot for at ende med at vælge det første par jeg prøvede.

Fine nye sko – nu håber jeg bare de lever op til forventningerne.

Jeg har tusset rundt i dem det meste af eftermiddagen, for at prøve om det nu ER de rigtige, og det mærkes det til. Så nu glæder jeg mig bare til at komme ud at løbe i morgen. Wooooop!

Du kan finde Løberen her 🙂 – de er rigtig søde, og gode til at vejlede. Også sådan en løbe-newbie som mig.

næste
tidligere

One response to “Tidlig fødselsdagsgave til mig – WOOP!”

  1. Charlotte siger:

    Du er så sej, at du er blevet regelmæssig løber nu – YAY!!! Er sikker på, at du bliver så glad for dine nye sko – du bliver flyvende! Glæder mig til at høre om din første tur i de nye sko. God vind!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *