The evil manflu (lidt om hvorfor jeg har været så stille)

The evil manflu (lidt om hvorfor jeg har været så stille)

Nej, jeg er ikke gået kold i at skrive. Men jeg har været syg, og fuldstændigt manglet ork til at skrive om noget som helst herinde. Kender I det når man bare ligger og glaner, og er ussel – synes man bør lave et eller andet, for bare at ligge er spild af tid, og alligevel har man bare ikke kræfter til andet end at have ondt af sig selv, og se lamme serier? Sådan har jeg haft det den sidste uges tid. Stakkels mig, ynk ynk.

MEN!! Nu er feber væk, the manflu gone, og jeg er klar igen. Feberfri i går, men stadig med den onde hovedpine og sviende øjne. Vågnede her til morgen (først i noget der lignede panik, fordi det var lyst og jeg troede vi var kommet for sent op til skole og arbejde, indtil det gik op for mig at det var lørdag …) og var frisk!! 😀 Kun en lille hovepine, men den er blæst væk nu af løbetur på fælleden 😀

Ja du læste rigtigt.

Nu vil jeg udnytte al min opsparede energi, og gå ned og rydde op i mit kælderrum. #jesuisunrockstar

Have a nice one!

næste
tidligere

One response to “The evil manflu (lidt om hvorfor jeg har været så stille)”

  1. Charlotte siger:

    YAY -du er tilbage – og har været savnet!! Godt du er rask igen. #tuestunrockstar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *