SÅ er det jul!

SÅ er det jul!

Det er det i hvert fald herhjemme <3 Pynten blev hentet i kælderen i aftes, og julepynt blev drysset ud over lejligheden. Eller allermest stuen.

Stuen før og efter julemanden kastede op

Vi har et plastikjuletræ. Det er skidesmart! Det drysser ikke=dyr æder ikke nålene og bliver syge, og endnu vigtigere 😉 JEG skal ikke hele tiden støvsuge og være irriteret over at der ligger tørre nåle overalt. Det kan genbruges. Det kan foldes sammen. Jeg er stor fan 😀 Jeg ville allerhelst have et i hvidt og med glimmer, men ungerne er ikke helt enige.

Jeg har også fundet den allerbedste juleting frem <3 En julekugle min farmor købte inden jeg blev født. Den er lidt afskallet og ridset (der bliver man når man kommer op i årene), men den holder endnu, og den kan stadig spille “Glade jul”

Farmors spillende julekugle

Selv på arbejdet har jeg pyntet op. Her står den nisse jeg fik af en god kollega for år tilbage. Han havde købt den i Coop, som meget hurtigt trak den fra handlen …

Meget upassende julemand.

 

Rigtig god december y’all 😀

 

næste
tidligere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *