Run Forrest, run!

Run Forrest, run!

Det er altid godt med motion! Og endnu vigtigere er det når man som jeg gerne vil holde energien og vægten – og evnen til at bevæge sig 😉 Længe var jeg medlem af fitness.dk (nu SATS), og var rigtig glad for det. Især for deres bodycombathold som jeg deltog på 3 gange om ugen. Det gav mig den fede energi, og hjalp mig til det jeg gerne ville, nemlig bedre kondition, og stærkere krop.

Men så var det at det pludselig ikke passede ind… Fra årsskiftet ændrede jeg arbejdstider (til det bedre!) Fra at have aftenvagter 13:00-22:00, fik jeg vagt 10:00-19:00, Jeg fik også en my flere. Og de 2 ting i kombination rykkede på nemheden i at deltage på hold med faste tider, og at komme op og styrketræne – hvilket jeg som regel gjorde de formiddage jeg havde aftenvagt. I hvert fald gjorde det at jeg røg ud af en rigtig god vane, og ikke rigtig kunne få det til at passe sammen.

Skørt ser det ud at slå huller i luften, men det er effektivt – og skideskægt!

Så var det at jeg kom i tanke om at jeg jo har løbet nogle gange, med mere eller mindre godt resultat. Det har aldrig rigtig fanget mig på samme måde som combat gør. Men noget måtte der til, for maven og det dårlige humør var begyndt at vokse…

Så snart jeg ikke motionerer, så begynder jeg at spise mere…. Så dobbelt op på at føle sig kluntet og som en failure.

I slut maj hentede jeg (igen) den app der hedder C25k og begyndte at træne mig selv langsomt op. Den kører over 8 uger – jeg måtte gentage uge 2 et par gange fordi mine knæ ikke var så glade for løbet lige i starten.
Men altså – i søndags løb jeg for første gang i 8-9 år, 5k!! og jeg gjorde det igen i går, og jeg er pisse-hamrende-stolt over mig selv. 😀

via GIPHY

næste
tidligere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *