RIP – mine elskede RayBans

RIP – mine elskede RayBans

O M F G!! Så står man der i HM og kigger på bh’er  – med solbrillerne kækt i håret. Vipper hovedet lidt for hurtigt op fra bøjet tilstand. Og BAM! Ned ryger solbrillerne, rammer gulvet (som de har gjort en del gange tidligere, uden der er sket noget) og snøft, hulk, skrig, det ene glas splintrer i atomer udover HM’s gulv…!

Nærmest i chok (ok, måske en anelse overdrevet, men i hvert fald møg-irriteret) tusser jeg i Synoptik, hvor brillerne er købt, og spørger dem hvad det koster at få sat nye glas i? Den rare dame svarer at de ingen “reservedelsaftale har med RayBan” og at jeg skal “i en optiker der ikke er del af en kæde” hvis jeg skal have dem lavet. Grrrr…..

Dagen efter, da jeg er dampet lidt af, går jeg i Thiele, som ligger lige overfor Synoptik i Fields. Den ligeså flinke dame herfra svarer på min forespørgsel: 400 kr, og det tager mellem 7 og 10 dage.

 

Happy me, og tak til Thiele. 😀

næste
tidligere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *