Længe væk…

Længe væk…

Tænk engang… Der er stort set gået et år siden jeg lavede seneste indlæg. Altså lige bortset fra mit håndarbejds-rant i går 😀

Der er sket så meget det seneste år, og det kommer der nok en del mere af på bloggen det næste stykke tid. Den allerstørste og skønneste ting er dog at min ældste dreng nu er færdig i 9. klasse – og dermed tilbage fra 2 år på efterskole, og starter uddannelse efter sommerferien. Det er SÅ vildt, og så fedt <3

Det sørgeligste der er sket, er at jeg har mistet min kat 🙁 Min dejlige, skaldede, irriterende, skønne tykke kat måtte jeg sige farvel til i starten af året. Det var megahårdt og trist.

Som jeg skrev i går er jeg begyndt at strikke, og hækle – som noget helt nyt. Og jeg er også begyndt at løbe. Det er også forholdsvist nyt, og ikke helt en indgroet vane endnu, men jeg arbejder på det.

Så kan jeg kalde mig selv coach, NLP practitioner og stresscoach. Det er blevet til et par uddannelser det sidste års tid eller så 🙂 Jeg er også blevet tillidsrepræsentant, så det er ikke uden grund der har været meget stille her på bloggen.

Mod nye højder 😉

næste
tidligere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *