Jeg elsker hverdagsfri <3

Jeg elsker hverdagsfri <3

Hverdagsfri er bare det bedste! Men jeg er så sjov altså … Hver en-e-ste gang jeg har hverdagsfri er mit første instinkt når jeg vågner ved alarmen (ungen skal i skole, hvilket betyder der er gang i den fra cirka kvart i syv): “Så snart han er gået mod skolen smider jeg mig i sengen/på sofaen og sover videre!”  Og aldrig så snart er jeg kommet op, så gider jeg ikke sove mere, fordi det er spild af tid 😀

Da poden var gået til morgen, fik jeg en kop kaffe, smed noget tøj på og futtede mod metroen her i Ørestad, og ind til Christianshavn til kirurg for at hente “udrensningsmidler”

Den kedeligste opgang ever!

Hurtig hjem igen og smide posen med midler og instrukser og så mod Fields for at tage hul på julegaveshopping. Ja, det er den tid. Jeg startede ud med “brunch” i Starbucks

Det ser lidt trist ud, men smagte faktisk ret så godt.

Der var heldigvis ikke så mange mennesker i Fields. Kun en kæmpe flok fra Ferring, som af en eller anden årsag var blevet evakueret. Det lader til det var falsk alarm – i hvert fald blev flokken hurtigt kaldt hjem, og jeg kan ikke finde noget i dagspressen om det.

Jeg har fået købt den første gave! Og jeg har fået købt lidt gavepapir, bånd og kort. WOOP! Så kan december bare komme an.

Tøffe hjem igen og sætte indkøbene og så en tur i Byparken med kamphunden. Min mor har strikket julefrakke til ham, eller det vil sige; hun strikkede denne frakke så hunden kunne matche poden, som altid render rundt med rød kasket. Men nu er frakken omdøbt til julefrakke, fordi vi snart rammer december.

Jeg gider ikke frakke, og jeg gider faktisk heller ikke blive fotograferet!

 

Når barnet kommer hjem fra skole, lige om snart – så skal vi i kæleren og hente julepynt, så vi kan hænge nisser på alt der ikke bevæger sig.

Glædelig onsdag. 😉

 

 

næste
tidligere

One response to “Jeg elsker hverdagsfri <3”

  1. Charlotte siger:

    Lyder som en temmelig hyggelig dag – ret meget faktisk. Bortset fra udrensningsmidler. Og ham der kæleren….. Hvem er han? Hvornår skal jeg møde ham?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *