Fra fat til fit – en føljeton.

Fra fat til fit – en føljeton.

Åh, alt for meget tid er brugt på “Jeg vejer for meget”, “Nu må jeg også tabe mig”, “Min røv er blevet for stor” og “I morgen starter jeg”. Grrrr….

Kan huske at jeg som 16 årig syntes jeg var alt for tyk. Jeg vejede frikkin 65 kg (Jeg er 176cm) *rullermedøjnene*

Jeg har været overvægtig on/off i mine 20’ere. I start 30erne var jeg normalvægtig – lå helt steady på 70kg i flere år. Så blev jeg gift, og på røg hyggekiloene. Kender vi ikke allesammen dem? De fleste gør vel. Så blev jeg gravid, og så stak det helt af. Suk. Jeg ramte 130 kg den sommer jeg var højgravid med mit første barn. 130kg!!! Det er mere end en elefantunge vejer ved fødslen. Dammit.

elefantunge

Bevares, sød er den da – men det er eddermame tungt at slæbe rundt på!

Efter det er det gået slag i slag. Af med kilo, på med kilo, af med kilo igen. Kom aldrig ned på min “30’er vægt” igen, men har ligget og vippet mellem 74 og 82 i en del år. Og ja, jeg er stadig 176cm høj! 😀

I starten af dette år købte jeg en cykel. og midt januar gik jeg til en coach. Det jeg sagde til hende jeg ville opnå, var at jeg skulle være “sådan en der træner”. Jeg skal spare jer for detaljerne, men i hvert fald fik vi gode snakke om hvad det betød for mig, hvad jeg mente når jeg sagde det, og hvad det var jeg gerne ville opnå med det. Jeg var hos Caroline et par gange, lige til hun fik skubbet til min tankegang omkring træning og hvordan jeg ville opnå mit mål.

Et af disse var at cykle på arbejde hver dag. Og ved I hvad? Det har jeg gjort siden januar. Jeg har ikke specielt langt på arbejde, men ikke desto mindre har jeg i en del år taget metroen. Det virkede bare så besværligt at cykle. Og vådt når det regnede. Og koldt om vinteren. Og latterligt når det blæste. Nu synes jeg det er pisseirriterende hvis jeg er nødt til at tage metroen af den ene eller anden årsag.

Mit næste mål var at træne 1-2 gange om ugen. Jeg har altid været typen der, når jeg skulle træne, SÅ skulle det være! 4 gange om ugen mindst og gerne i flere timer. Så gæt selv hvor længe det holdt? Barren blev sat lidt lavere denne gang, og jeg overholdt mit mål i et par måneder.

I slutningen af april i år droppede jeg mit medlemskab i idrætsforeningen hvor jeg arbejder. Det holdt mig lidt tilbage at jeg skulle på arbejde for at træne. I stedet købte jeg medlemskab hos fitness.dk. Min vægt lå på 81kg rent. Nogenlunde samtidig hentede jeg appen “Lifesum” og begyndte at taste alle mine indtag i den, og fokuserede på kosten oveni træningen. Jeg tog også billeder af mig selv. Forfra, bagfra og fra siden.

Og SÅ rykkede jeg! Se lige hvad jeg ramte for en uges tid siden!! 😀

 

Endelig under 70 kg

Jeg er SÅ glad!

 

To be continued…

tidligere

One response to “Fra fat til fit – en føljeton.”

  1. Charlotte siger:

    Dælme godt gået – og man kan se det! Du ser smækkerlækker godt ud, søs! Det gør du altså! Sir det bare :blowkiss:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *