Dutch braids – heldigt man har en kusine <3

Dutch braids – heldigt man har en kusine <3

Jeg har langt, tykt krøllet hår.Og ja, jeg er lykkelig for det og jeg er taknemmelig, og ja det er skide besværligt nogle gange. Det er også svært at finde på hvordan det skal sidde, for det er alt for irriterende at have løst hele tiden.

peek-a-boo

De fleste dage ender det i en messy bun ovenpå hovedet, eller i hestehale. Men en gang i mellem (når jeg har tid), futter jeg forbi Cuz, eller hun forbi mig, og så får jeg dutch braids. Og hun er simpelthen så god til at lave dem. De sidder lige i øjet! Personligt fatter jeg ikke hun har tålmodighed til det. Jeg får svedige hænder bare af at tænke på at skulle flette hår, for slet ikke at tale om tykt krøllet hår … i braids.
Hun hævder at det er nemt, og at hun godt kan lide det. Jeg tror ikke helt på det første, og er glad for det sidste! 😀

næste
tidligere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *