Blister – Jeg søger gode råd!

Blister – Jeg søger gode råd!

Åh, de sataner.
Jeg har blister hele tiden, og det har jeg haft det sidste år, nærmest uden afbrydelser. Jeg har lidt af det tidligere, men slet ikke i det her omfang.
Det startede i forbindelse med en af de mange betændelser jeg havde i kæben/tænderne i oktober sidste år.
I sommer havde jeg et par stykker der var så store at jeg var hævet helt op, en af dem sad på indersiden af underlæben, den anden splittede nærmest min tunge i 2, det så farligt ud, og gjorde SÅ naller! De varede i 3-4 uger – og blev forværret af at jeg hele tiden kom til at bide i dem, fordi de var så hævede og store.

Inden for den sidste måned er det ligesom om de ikke så voldsomt store som tidligere, og ikke gør helt så ondt. Men jeg vil gerne helt af med dem! Og jeg tror at jeg snart har prøvet alt, men måske DU kan hjælpe? 🙂

I skrivende stund har jeg:

1 i ganen under tungen
2 på tungen, lige ved siden af hinanden
1 på indersiden af overlæben der er på vej

Jeg har prøvet:

Aftamed
Myrradråber
Saltvand
Sugetabletter med mælkesyrebakterier

Jeg bruger/prøver stadig med:

Mælkesyrebakterie-kapsler
Zendium tandpasta
Melatonin
Longo vital
Skyller mund hver gang jeg har indtaget noget.
Ikke at indtage for mange mælkeprodukter

Jeg er testet for Herpes 1 og 2 ad 2 omgange, begge med negativt resultat. Og har i øvrigt aldrig haft forkølelsessår.

En eller anden: HJÆLP!! inden jeg bliver vanvittig(ere)

næste
tidligere

3 responses to “Blister – Jeg søger gode råd!”

  1. […] har jeg også en anden motivationsfaktor i forhold til at ændre på mine kostvaner: Mine mange blister som jeg slås med næsten konstant. Jeg fik rigtig mange gode råd efter mit indlæg sidste uge, og […]

  2. […] happy me!! For et par uger siden søgte jeg gode råd til at slippe af med de forbandede blister jeg render og får hele tiden. Der kom en del, og det er […]

  3. […] som den er, holder den mig mæt længe.Mindre inflammation – jeg er ikke længere plaget af blister, som jeg ellers har været i flere år. Det er jeg simpelthen SÅ glad for.Der er mange andre gode […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *