Billeder, barskab og bling

Billeder, barskab og bling

Kender du det? At det er superf*ckingfedt at lave om i sin lejlighed? Det er ikke engang fordi jeg behøver at købe nye møbler eller at male det hele (selvom det da også er toppen). Jeg skal bare skubbe rundt på lidt møbler og hænge ting op hist og pist, bum – så er der sket noget, jeg er glad, og føler at jeg har fået en masse nyt 😀

I denne omgang har jeg også været i kælderen for at finde det kæmpespejl der stod dernede. Selvfølgelig bagerst så jeg måtte slæbe alt ud (og ind igen) for at få fat i det. Spejlet gik egentligt til eks-manden da vi blev skilt, men nu hænger det på væggen hos mig, indtil han får brug for det.

Og forleden kom samme eks-mand så og hang det op for mig. Props til ham! Jeg havde tegnet ind på væggen hvor hullerne skule bores, skal vi bare sige jeg ikke ramte helt rigtigt … Men det hænger nu, og det samme gør diverse urtepotter og der er sat skruer i væggen til yderligere 2 billedrammer.

Lille spejl på væggen der …

Det bliver så godt! Jeg har i dag inden aftenvagt været hos min mor, og printe diverse billeder jeg selv har taget i Ørestad + billeder af nogle af kræene, ud på fotopapir. Det ser max godt ud. (Jeg ejer ikke selv en printer for det er ca. 1 gang om året jeg har behovet)

Så i morgen formiddag inden jeg skal på aftenvagt skal der sættes billeder i rammer, og hænges op.

Reolen på billedet her øverst i indlægget har også fået en tur, en masse bøger fik en anden plads, og jeg fik mit “barskab”, nu skal det bare fyldes op 😉

Jeg går også og venter på Svend. Svend er mit gevir, og han er på ferie hos Ditte for at blive pimpet.

Og i øvrigt, hvis du er til at pynte dig selv, så følg Ditte på Facebook og Instagram, hun har SÅ fede ting til at blinge sig op med. – de der følger mig på Instagram, har set at selv hunden, går det ud over herhjemme <3

Bruce med bling fra Ditte

OG så går jeg og venter på at Cuz får tid til at få broderet det hun har lovet mig. Det får I først at vide hvad er, når det hænger på min væg 😛

Her er der plads til Svend og også broderiet tror jeg

Nå, den aftenvagt har slået mig ud, godnat!

næste
tidligere

2 responses to “Billeder, barskab og bling”

  1. Cuz siger:

    Christ man bliver sgu presset alle steder fra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *